Skip to main content

Uitnodiging vrijwilligers uitje 2022

Aan alle plantopa's, plantoma’s, plantouders, docenten en speciale gasten

Voor de schooltuinen met ‘Het Groene Hart’ is het een groot genoegen om u uit te nodigen op woensdag 13 april om 16.00 uur bij Historische bloembollen Hortus Bulborum. We krijgen daar een rondleiding. Rond 17.30/18.00 uur zullen we bij Buurtcentrum
d’Evelaer zijn. Onder- professionele leiding van Claartje van ‘School en Food’ gaan we met elkaar een maaltijd bereiden met producten die we in de schooltuin hebben.

Natuurlijk gaan we deze ook samen nuttigen. Claartje heeft veel ervaring met koken op scholen en volwassen.

De verwachte eindtijd zal rond 20.30 uur zijn.

Vanwege het 12 jarig bestaan van de schooltuinen met ‘het Groene Hart’ zullen we het glas heffen en proosten op alle schooltuinen met ‘Het Groene Hart’. We hopen dat we nog heel lang door kunnen gaan. Wij zien uit naar een gezellige middag en avond!!

Aanmelden voor deze gezellige middag graag voor 8 april 2022 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als uw schooltuin producten heeft voor het diner, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. graag voor 8 april 2022

Cindy Henneman , coördinator Schooltuinen met ‘Het Groene Hart’

Download uitnodiging