Skip to main content

Tentoonstelling 'Kom in de Kas' in gemeentehuis Heemskerk 2023

Van 3 t/m 15 juni zijn in het gemeentehuis Heemskerk kunstwerken te bewonderen van kinderen van de Anne Frankschool in de tentoonstelling ‘Kom in de kas’. 

In mei dit jaar heeft groep 5 van de Anne Frankschool een kas in het Heemskerkse tuindersgebied bezocht. Van de bloemenkweker kregen ze uitleg over het werken in een kas en alle planten en bloemen die daar groeien en bloeien. Geïnspireerd door de bloemen in de kas hebben ze kunstwerken van wol gemaakt met haak- en andere technieken. Ze werden daarbij geholpen door Nanneke Bastiaan, beeldend docent van het Cultuurhuis Heemskerk. 

De kunstwerken van de kinderen zijn nu te zien in de tentoonstelling ‘Kom in de Kas’. In deze expositie is tevens van alles te zien en lezen over Het Groene Hart, een project waarmee d’Evelaer basisscholen enthousiast maakt voor schooltuinen en ze helpt deze te onderhouden.

De tentoonstelling ‘Kom in de Kas’ is t/m 15 juni gratis te bezoeken op doordeweekse dagen van 09:00 tot 21:00 uur in de hal van het gemeentehuis aan het Maerten van Heemskerckplein. Op zaterdag kun je de tentoonstelling bekijken van 11:00 tot 16:00 uur.

 1

3

4